Despre noi

client

Misiunea noastra

“ Misiunea noastră este de a onora si păstra moștenirea familiei noastre – albinaritul. ”

Vom realiza această misiune doar prin folosirea metodelor natural traditionale, combinate cu tehnicile moderne de îngrijire a familiilor de albine. Numai printr-o astfel de administrare vom fi capabili să oferim excelență în produsele pe care le oferim clienților noștri și impactul pozitiv pe care îl avem asupra industriei noastre.

Casuta cu Miere este un magazin unic, pe care trebuie să-l vizitați în Ciucurova, jud. Tulcea. La casuta noastră se îmbină experiența apicolă dobândită de-a lungul a 3 generații – cu activitatea albinuței muncitoare – reușind în final, să oferim miera cea mai naturală.

Miere naturala

“ La Casuta cu Miere ne străduim să oferim albinelor respectul pe care îl merită! ”

Motivați de faptul că pe piață sunt tot mai multe produse de miere falsificată sau de calitate îndoielnică, miere ce se găseste pe cele mai multe rafturi ale magazinelor de produse alimentare, am hotărât să oferim o alternativă consumatorilor spre a degusta numai miere pură, naturală, de care sunt mândre și albinele.

La Casuta cu Miere au contribuit trei generații de apicultori care au dobândit peste 45 de ani de experiență în apicultură. Prima generație a început în 1972 cu un roi în coș, care mai apoi a fost pus pe rame, ajungând în prezent sa gestionăm un număr de peste 2000 de familii de albine.

client
client

Casuta cu miere

La Casuta cu Miere cunoaștem albinele și ne place să împărtășim aceste cunoștințe cu oricine are un minut să asculte. Opriți-vă în magazinul nostru și gustați cea mai apreciată miere pe care ați avut-o vreodată.

Avem disponibile multe sortimente de miere pură, naturală (salcam, tei, coriandru, rapița, mana, menta, polifloră,miere de munte, zmeura si multe altele). În plus, în afară de cele mai bune sortimente de miere, în magazinul nostru mai puteți găsi și produse cosmetice naturale și de îngrijire a pielii bazate pe miere, lăptișor de matca pur, polen, produse din propolis.

Casuta cu Miere își desfășoară propriile activități de extracție a mierii, reușind să ofere acest produs direct de la producător, in starea lui naturală, pură.

Vă mulțumim că ați avut rabdare să citiți aceste rânduri. Așteptăm cu nerăbdare să putem să vă fim de ajutor!

0
    0
    Cosul tau
    Cosul tau este golInapoi in magazin
    Call Now Button