Produse apicole

Produse apicole Casuta cu miere

Produs apicol Pastura

Este polenul fermentat in conditii naturale, in stup. Albinele aduc polenul in stup si il introduc in fagure, unde il combina cu miere si diverse enzime, dupa care, il sigileaza cu ceara. Sub influenta microorganismelor, a temperaturii si umiditatii din stup, polenul devine, dupa 3 luni de fermentare naturala, Pastura.

PRET: 45 RON (100 g)

pastura
polen crud

Produs apicol Polen crud

Polenul Crud aduce un surplus de energie in organism, este un excelent antianemic, vitaminizant si mineralizant fiind indicat indeosebi persoanelor ce au un ritm de viata agitat. Diminueaza oboseala cronica, reda optimismul si vitalitatea.

PRET: 35 RON (500 g)

Produs apicol Polen uscat

Polenul uscat se incadreaza perfect intr-un stil de viata sanatos si echilibrat, actionand asupra metabolismului si starii psihice. Se prezinta sub forma de granule multicolore, atent selectionate.

PRET: 30 RON (500 g)

polen uscat
fagure cu miere

Produs apicol Fagure cu miere

Compozitia fagurilor de miere este foarte complexa. Ei contin mai multe produse apicole in forma lor cea mai pura: miere, polen, propolis si ceara, motiv pentru care aduc organismului multe beneficii.

PRET: 5 RON (100 g)

Produs apicol Laptisor de matca

Excelent pentru imunitate scazuta, epuizare fizica si psihica, probleme de memorie, insomnii, stress, tulburari de menstruatie sau menopauza, hipertensiune, colesterol marit, afectiuni endocrine si ale ficatului. Intarzie procesul imbatranirii. Ideal si pentru ten si par.

PRET: 28 RON (10 g)

laptisor de matca
propolis

Produs apicol Propolis

Hranitoare cua citune de hidratare, emoliere si intinerire asupra tenului normal si mixt. Proprietatile anti-imbatranire ale laptisorului de matca, emolierea intensa a uleiului de masline si hranirea puternica a untului de Shea, ingrijesc si rasfata pielea in profunzime.

PRET: 30 RON (100 g)

Produs apicol Tinctura de propolis

Tinctura d epropolis reprezinta extractul alcoolic al propolisului, fiind obtinut prin preparare la rece. Analgezic, antiinflamator, antimicrobian, anestezic, cicatrizant.

PRET: 17 RON

tinctura de propolis
cadouri casuta cu miere
Comanda produsele tale preferate
Contacteaza-ne
Comanda telefonic
WhatsApp chat