Produse Igiena Dentara GennaDent

Produse Igiena Dentara GennaDent

Pasta de Dinti Junior GennaDent

Pastă de dinţi pentru copii cu argilă si aroma de fructe. Procesată la rece, fără parabeni. Fără fluor, fără spumanţi. Antitartru – ajută la prevenirea cariilor.
Pasta de dinți Junior are o formulă special concepută pentru copii, chiar și de cele mai fragede vârste, având ca și componente de bază argilă, aloe vera, propolis și extracte naturale din plante. Aceste ingrediente active acționează blând asupra dinților și gingiilor celor mici și oferă o protecție bună împotriva dezvoltării plăcii bacteriene și a apariției cariilor. Nu formează spumă. Datorită ingredientelor naturale din care este realizată GennaDent Junior nu prezintă niciun risc în cazul ingerării accidentale moderate.
Arome:
Capsuni, Portocale, Banane.
Cantitate:
80 ml

PRET: 16 RON

Pasta de dinti Herbal-GENNADENT

Pasta de Dinti Herbal GennaDent

Pastă de dinţi spumantă cu argilă şi aloe vera, 100% naturala. Utilizarea ei ajută la prevenirea apariției cariilor și tartrului. GennaDent Herbal are eficienţă în albirea dinţilor.
Cantitate: 80 ml

PRET: 16 RON

Pasta de Dinti Menthol GennaDent

Este o pastă de dinţi 100% naturală, ce contine o mare varietate de plante (rozmarin, cimbrișor, mușețel, lemn dulce, salvie, eucalipt, busuioc, sunătoare,etc.), argilă, aloe vera și propolis care asigură o curățare eficientă și o protecție sporită împotriva formării plăcii bacteriene.


Cantitate: 80 ml

PRET: 16 RON

pasta de dinti Menthol-GENNADENT
Pasta de dinti homeopatic GENNADENT

Pasta de Dinti Homepatic GennaDent

Este o pastă de dinţi 100% naturală, care are în componență argilă, propolis, aloe, salvie, roiniță, cimbrișor și altele. Ajută la prevenirea formării cariilor și a tartrului. Este recomandată și în cazul sângerărilor gingivale. Pasta de dinți GennaDent Homeopatic poate fi folosită cu efecte excelente și în timpul tratamentelor homeopatice. Pentru a beneficia și mai mult de calităţile acestei paste de dinţi revoluţionare este recomandat să se menţină în cavitatea bucală, după periaj, aproximativ 3-5 minute. Cantitate: 80 ml

PRET: 19 RON

Pasta de Dinti Argentum GennaDent

Este o pastă de dinţi 100% naturală, care are în componență argint, extracte de plante și uleiuri vegetale. Argintul are un efect remarcabil asupra plăcii bacteriene dentare și asupra micro-organismelor din cavitatea bucală. Pasta de dinți este recomandată a fi folosită și de către persoanele cu parodontoze, gingivite și sângerări gingivale. Folosirea acesteia protejează împotriva formării tartrului și apariției cariilor și lasă o senzație de prospețime.
Cantitate:
80ml / 150 ml

PRET: 19 RON / 25 RON

Pasta de dinti Argentum GENNADENT
pasta de dinti Parodontik GENNADENT

Pasta de Dinti Parodontik GennaDent

Pastă de dinţi cu argilă, zeolit şi oregano 100% naturală, cu o eficiență excepțională pentru toţi utilizatorii și, în special, pentru persoanele cu probleme gingivale. Cantitate: 80 ml

PRET: 32 RON

Pasta de Dinti Forte GennaDent

GennaDent Forte este o pastă de dinți 100% naturală. Conține argilă și are o mare concentrație de propolis și substanțe active din plante: fenicul, aloe, rozmarin, roiniță, cimbrișor și altele. Previne formarea cariilor și a tartrului. Este recomandată în cazul sângerărilor gingivale. Pentru a beneficia din plin de efectele sale deosebite este indicat, ca după periaj, să se menţină pe dinţi şi pe gingii minim 5 – 10 minute. Pentru a obţine rezultate maxime este bine să se menţină cât mai mult timp posibil. Cantitate: 80 ml

PRET: 19 RON

Pasta de dinti Forte GENNADENT
Praf de dinti GENNADENT

Praf de Dinti GennaDent

Praful de dinţi este un produs 100% natural, eficient pentru îngrijirea şi albirea dinţilor.Conţine un amestec de argilă şi extracte de plante care absoarbe mirosurile neplăcute ale gurii, curăţă şi albeşte dinţii, împrospătează respiraţia.
Mod de folosire:
Se aplică pe periuţa umedă o cantitate adecvată de praf de dinţi şi se realizează periajul.
Cantitate:
75 g

PRET: 21 RON

Apa de Gura cu Propolis si Diatomee GennaDent

Apa de gura naturala, in format de buzunar – inlocuieste cu succes guma de mestecat sau periajul dintilor cand suntem pe fuga. Igienizeaza gura printr-o simpla clatire. A se folosi dupa fiecare masa sau de cate ori este nevoie, dupa caz. Gust placut, usor fructat si foarte proaspat.
Cantitate:
45 ml

PRET: 15 RON

Apa-de-gura_propolis_GENNADENT
Comanda produsele tale preferate
Contacteaza-ne
Call Now ButtonComanda telefonic
WhatsApp chat